Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

De Telefooncirkel van De Leuning - Welzijn Baarn.

De receptioniste van De Leuning belt ’s ochtends om 9:00 uur even kort naar de personen die zich hebben aangemeld.
Hiermee wordt nagegaan of er wordt opgenomen en alles in orde is. Neemt iemand de telefoon niet op, dan wordt de contactpersoon ingeschakeld, die vervolgens gaat kijken wat er aan de hand is. Zo nodig wordt medische of andere hulp ingeroepen.

DOEL: Het geven van een gevoel van zekerheid, omdat er elke dag even contact is met iemand. Door een dagelijks telefoontje voelen deelnemers zich vaak minder alleen.

VOOR WIE: Ouderen of alleenstaanden die zich onzeker voelen, omdat ze niet dagelijks iemand spreken.

INFORMATIE: Er zijn geen kosten voor u aan verbonden.

AANMELDEN:
Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij:
Welzijn Baarn
De Leuning (maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur)
Oranjestraat 8
3743 GD Baarn
Tel.: 035-542 2020
E-mail: deleuning@welzijnbaarn.nl