Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Heeft u een beperking? Zijn er omstandigheden waardoor u niemand in de buurt heeft die u met een praktisch probleem kan helpen? Dan is De Hulpdienst – onderdeel van Welzijn Baarn – al sinds 35 jaar er ook voor u. De Hulpdienst wordt geheel uitgevoerd door vrijwilligers.Hulpdienst

De Hulpdienst is altijd bereikbaar maar… ... niet uitsluitend via rechtstreeks telefonisch contact. U kunt altijd een e-mail sturen, of u kunt een voicemail-bericht inspreken, als u hulp nodig heeft.
Uw boodschap komt altijd op de juiste plaats terecht. U wordt binnen enkele dagen teruggebeld door een van onze coördina-toren, en als uw aanvraag passend is, zorgen wij er voor dat u de benodigde hulp krijgt.

Rechtstreeks telefonisch contact is op maandagmorgen en dinsdagmorgen en vrijdagmorgen tussen 09:00 en 11:00 uur.
U kunt op vrijdag ook De Leuning binnenlopen. Dan kunt u uw hulpvraag rustig bespreken.

Buiten die contactmomenten kunt u:
– uw verzoek per e-mail doen aan hulpdienst@welzijnbaarn.nl 
– OF uw verzoek inspreken op de voicemail, bel: 035-542 3432