Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Heeft u een beperking? Zijn er omstandigheden waardoor u niemand in de buurt heeft die u met een praktisch probleem kan helpen? Dan is De Hulpdienst van Welzijn Baarn er voor u! De Hulpdienst wordt geheel uitgevoerd door vrijwilligers.Hulpdienst

De Hulpdienst is altijd bereikbaar maar… ... niet uitsluitend via rechtstreeks telefonisch contact. U kunt altijd een e-mail sturen, of u kunt een voicemail-bericht inspreken, als u hulp nodig heeft.
Uw boodschap komt altijd op de juiste plaats terecht. U wordt binnen enkele dagen teruggebeld door een van onze coördina-toren, en als uw aanvraag passend is, zorgen wij er voor dat u de benodigde hulp krijgt.

Rechtstreeks telefonisch contact is op maandagmorgen en dinsdagmorgen en vrijdagmorgen tussen 09:00 en 11:00 uur.
U kunt op vrijdag ook bij Welzijn Baarn, locatie De Leuning, Oranjestraat 8 binnenlopen. Dan kunt u uw hulpvraag rustig bespreken.

Buiten die contactmomenten kunt u:
– uw verzoek per e-mail doen aan hulpdienst@welzijnbaarn.nl 
– OF uw verzoek inspreken op de voicemail, bel: 035-542 3432