Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda
Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Roefeldag 1

Roefelen is het Vlaamse woord voor kennismaken met, onderzoeken en ontdekken van nieuwe dingen. De Roefeldag is dan ook een dag waarop kinderen van 6 t/m 12 jaar mogen rondsnuffelen in de wereld van volwassenen. Een wereld die bestaat uit: winkels, kantoren, fabrieken, ontwerpbureaus, bejaardenhuizen, sportclubs, garages, brandweer, politie, enz. De wereld waarin volwassenen zich dagelijks bewegen in werk en vrije tijd. En wat voor u misschien heel gewoon lijkt is voor kinderen doorgaans nieuw en erg spannend.

Al jaren is de organisatie van de Roefeldag in Baarn in handen van Welzijn Baarn. Traditiegetrouw vindt deze altijd plaats medio begin april.

De kinderen en begeleiders kunnen een paar weken voor de datum van de Roefeldalg via deze site of die van www.RoefeldagBaarn.nl opgeven.

Roefeldag plaatsen - bedrijven
Het Roefeldag-comité is het hele jaar door bezig met het inventariseren welke bedrijven er mee willen doen en hun deuren open willen zetten voor de kinderen.
Het zijn de simpelste activiteiten op uw werkplek die de kinderen al erg interessant vinden om mee te maken, te bekijken of de simpelste taken die al erg leuk zijn op uit te voeren.
De opzet van de Roefeldag is gelijk aan die van vorig jaar: De kinderen komen in groepjes van ongeveer 6 kinderen (onder begeleiding van twee volwassenen), een half uurtje bij u Roefelen en gaan dan vervolgens weer verder naar een nieuwe Roefelplaats.
Per adres zullen er 3 groepjes op bezoek komen: van 14.00 tot 14.30 uur, van 14.45 tot 15.15 uur en van 15.30 tot 16.00 uur.
Mocht u 3 bezoekjes te veel vinden dan kunnen het er ook minder worden.

Misschien heeft u al eerder meegedaan met uw bedrijf, en zijn de positieve reacties van de kinderen en ouders u goed bevallen, of misschien bent u na het lezen van dit bericht wel geënthousiasmeerd. Wij horen graag van u zodat we ook de volgende keer weer een groots en gevarieerd aanbod kunnen samenstellen voor de kinderen en hun ouders!

Hou de media, deze site en de posters op school in de gaten!

Wilt u meer informatie over de Roefeldag?
Neem contact op met:
Welzijn Baarn
Krista Peeters - PR & Communicatie
Tel. 06-1695 8554
Email Krista of Roefeldag