Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Meeting Point Baarn is een initiatief van Welzijn Baarn in samenwerking met de Ouderenbonden PCOB, ANBO en KBO en wordt georganiseerd door de ouderenadviseur en de mantelzorgconsulent.

Wij organiseren niet meer elke maand een Meeting Point. Wij veranderen dit naar 4x per jaar Themabijeenkomsten…. Van 11x naar 4x per jaar. Met deze verandering willen we beter kunnen inspelen op meer geïnteresseerden voor de aangeboden onderwerpen en ook het elkaar ontmoeten.  

Wij participeren in de 4 seizoenen; bijvoorbeeld in de maanden januari of februari, maart of april, september, november. Daarbij gaan we voor diverse thema’s op verschillende locaties in de gemeente Baarn. Thema’s die wij willen blijven aanbieden zijn Thema’s die wij willen blijven aanbieden zijn gericht op welzijn, zorg, financiën, voorzieningen, vrije tijdsbesteding en maatschappelijke ontwikkelingen.

Meeting Point Baarn is een plek waar senioren, mantelzorgers, en chronisch zieken vrijblijvend kunnen binnen lopen. Er zijn diverse hulpverleners aanwezig om uw vragen te beantwoorden, zoals Doesjka Reijn (ouderenadviseur) en Mirriam Gransier (mantelzorgconsulent). U kunt terecht met vragen op de terreinen van wonen, zorg, welzijn, vrijetijdsbesteding en financiën. Meeting Point Baarn biedt ook gelegenheid om elkaar ongedwongen te ontmoeten. U kunt dus ook gewoon voor de gezelligheid even binnen lopen. gericht op welzijn, zorg, financiën, voorzieningen, vrije tijdsbesteding en maatschappelijke ontwikkelingen. Wij houden u op de hoogte.

We zien uw komst graag tegemoet!
Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met onze ouderenadviseur of mantelzorgconsulent van Team Advies & Ondersteuning van Welzijn Baarn;

Ouderenadviseur - Doesjka Reijn
of
Mantelzorgconsulent - Mirriam Gransier

Tel: 035- 543 6222

Mail Mirriam of Doesjka