Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

bo sportsSporten met jongeren doen wij, om een alternatieve vrijetijdsbesteding te bieden. In de meeste gevallen gaat het om jongeren die niet deelnemen aan het reguliere sportaanbod van Baarn. Het kan hier gaan om een uurtje voetballen in een lokale gymzaal of op een buitenveld, een voetbaltoernooi in de sporthal of verschillende dans-, bewegingsvormen voor meiden, tijdens het meidenuurtje.

BO- sport Welzijn Baarn

Winter sport
Wekelijks wordt er (uitgezonderd in de schoolvakanties) gesport met jongeren.
Wij huren in de periode van oktober - mei, op woensdag van 17.30 uur tot 19.30 uur, sportzaal de Driesprong om te sporten met jongeren. Er wordt gesport met jongeren van 10 t/m 13 jaar.

Zomer sport
BO-Sports organiseert van mei - oktober sportactiviteiten voor alle jongeren tussen de 10 en 13 jr uit Baarn. Elke week staat er weer een uitdagende en sportieve activiteit klaar! De locaties zijn de openbare speelvelden  aan de Lepelaarstraat, het "Teerplein" en het Cruyff Court (deze wisselen). 

Dus ben jij op zoek naar een sportieve uitdaging op de woensdag of vrijdag en wil je weten waar en hoe laat er precies wordt gesport stuur dan een app naar Masja!

Facebook: Jongerenwerk Baarn
Tel: 06-1091 2885