Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Het ambulant jongerenwerk is een belangrijke schakel om te weten wat er speelt bij jongeren en waar het team Jongerenwerk ze kan ondersteunen. De ambulant jongerenwerker richt zich daarbij specifiek op jongeren die zich ophouden in de openbare ruimte. Jongeren houden zich vaak op in de openbare ruimte. Hierdoor kunnen overlastklachten ontstaan.

Het team Jongerenwerk probeert een brug te zijn tussen buurtbewoners, politie, gemeente en jeugd. Door het gesprek aan te gaan met jongeren wordt gekeken of er voor deze situaties een oplossing kan worden aangedragen. Verder is contact onderhouden met jongeren of er nu wel of niet iets aan de hand is belangrijk voor een vertrouwensband met de jongeren. Zo weten jongeren het team Jongerenwerk te vinden als ze haar nodig heeft.
Wilt u meer informatie over het Ambulant Jongerenwerk neem contact op met:

Dennis Kwakkel
Tel 06-5326 2190
Mail: dennis.kwakkel@welzijnbaarn.nl 

Masja van der Linden
Tel 06-1091 2885
Mail:  masja.vanderlinden@welzijnbaarn.nl