Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Jongere jongenHet team Jongerenwerk voert individuele (hulpverlenings-) coaching gesprekken met jongeren, om jongeren te ondersteunen met hun vragen of problemen.

De hulpvragen liggen veelal op het terrein van financiën, woonruimte, schoolprestaties en vervolgopleiding, middelen gebruik, vrijetijdsbesteding en structuur t.a.v. de dagbesteding.

Zo nodig wordt er contact opgenomen met de ouders of worden ze doorverwezen en begeleid naar gespecialiseerde voorzieningen.

Meer informatie nodig?
Maak een afspraak met onze jongerenwerkers!
Bel naar 035-543 6701 of stuur een mailtje naar: Jongerenwerkers