Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Mantelzorg Baarn (de plaats waar mantelzorgers terecht kunnen voor informatie, advies en ondersteuning) opdracht gekregen om uitvoering te geven aan de regeling  ‘Mantelzorg Compliment 2018. De zorgvrager die woonachtig is in de gemeente Baarn en een zelfstandig huishouden voert kan een ‘Mantelzorg Compliment’ aanvraag indienen voor een  en op deze wijze zijn mantelzorger hiermee een compliment uitreiken. Het compliment is een geldelijke waardering van 250 euro. Voor het Mantelzorgcompliment heeft de gemeente Baarn elk jaar een vast budget beschikbaar. De Mantelzorgcomplimenten worden uitgegeven op volgorde van de datum van binnenkomst van de aanvraag.  

Denkt u dat u in aanmerking komt voor een mantelzorg compliment? Vul onderstaand online formulier in of download hieronder de pdf, print hem uit en vul het in.

pdf dl icon Begeleidende brief

 

Wilt u meer informatie?
Neem contact op met Team Advies & Ondersteuning
Mirriam Gransier -  Mantelzorgconsulent
 
Tel: 035-543 6222
E-mail: Mantelzorg

Aanvraagformulier Mantelzorgcompliment – kalenderjaar 2018


Gegevens zorgvrager
Gegevens van uw mantelzorger

 -  -      

 -  -      

Sluitingsdatum is 30 september 2018.

Het compliment wordt uitbetaald in november 2018.

Met het indienen van deze aanvraag verleent u medewerking aan een steekproef van de door u verstrekte gegevens. Ook verleent u toestemming dat uw gegevens en die van de mantelzorger geregistreerd worden bij Welzijn Baarn ten behoeve van de uitbetaling van het MZC 2018 en om de zorgvrager te informeren over het MZC 2019.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com