Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Mantelzorg Baarn (de plaats waar mantelzorgers terecht kunnen voor informatie, advies en ondersteuning) heeft opdracht gekregen om uitvoering te geven aan de regeling  ‘Mantelzorgwaardering'. De zorgvrager die woonachtig is in de gemeente Baarn en een zelfstandig huishouden voert kan een ‘Mantelzorgwaardering’ aanvraag indienen en op deze wijze zijn mantelzorger hiermee een waardering geven. De waardering is een bedrag ad 250 euro. Voor deze Mantelzorgwaardering heeft de gemeente Baarn elk jaar een vast budget beschikbaar. De waarderingen worden uitgegeven op volgorde van de datum van binnenkomst van de aanvraag. Hou onze website in de gaten wanneer u weer een aanvraag kunt indienen!

Wilt u meer informatie? Neem contact op met;


Welzijn Baarn
Mantelzorgconsulent 
Tel: 06-1064 5530
E-mail: mantelzorg@welzijnbaarn.nl

Aanvraagformulier Mantelzorgcompliment – kalenderjaar 2018


Gegevens zorgvrager
Gegevens van uw mantelzorger

 -  -      

 -  -      

Sluitingsdatum is 30 september 2018.

Het compliment wordt uitbetaald in november 2018.

Met het indienen van deze aanvraag verleent u medewerking aan een steekproef van de door u verstrekte gegevens. Ook verleent u toestemming dat uw gegevens en die van de mantelzorger geregistreerd worden bij Welzijn Baarn ten behoeve van de uitbetaling van het MZC 2018 en om de zorgvrager te informeren over het MZC 2019.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com