Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

KOFFIE TIJDENS DE MARKT een initiatief van het UVV, de Zonnebloem en De Leuning (Welzijn Baarn).Logo Definitief

Wat is er prettiger dan na een rondje markt even uit te puffen in een vertrouwde omgeving?
Gezellige mensen ontmoeten, een praatje maken, een kopje koffie of thee drinken. Maar ook als je niet naar de markt gaat, zijn deze dinsdagse ontmoetingen de moeite van het bezoeken waard.

Er wordt elke dinsdagochtend een Koffie tijdens de markt te houden. Regelmatig wordt er ook een gast uitgenodigd die een interessant onderwerp bespreekt met daarna een wisseling van gedachten onder het genot van een kop koffie.

Tussen 10:00 en 12:00 uur heten twee gastvrouwen van het UVV en de Zonnebloem u welkom aan een tafel in een hoekje van de grote zaal.
U kunt elk moment aanschuiven en weer vertrekken.

Plaats: De Leuning (Welzijn Baarn), Oranjestraat 8, Baarn
Telefoonnummer: 035-542 20 20
Kosten: vrijwillige bijdrage