Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Maandelijks is er bij Welzijn Baarn, het Alzheimer Café. Dit is een trefpunt voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, partners, familieleden en vrienden. Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland, afdeling stuurgroep Baarn-Soest. 

Tijdens elke bijeenkomst staat er een thema centraal. De bijeenkomst begint met een (ervarings)deskundige of de vertoning van een DVD. In de pauze is er tijd om ervaringen uit te wisselen. Daarna is er gelegenheid om vragen te stellen aan de spreker. Na afloop kan men nog iets drinken en met elkaar praten. Het programma duurt bij elkaar ongeveer 2 uur.

Het Alzheimer café vindt plaats op elke derde maandagmiddag van de maand bij Welzijnscentrum De Leuning, Oranjestraat 8 in Baarn.
De zaal is open vanaf 13:30 uur en de toegang en koffie zijn gratis.

Informatie is verkrijgbaar via het secretariaat van de Afdeling Amersfoort en Omstreken, telefoonnummer: 06 42055926 of via email amersfoort@alzheimer-nederland.nl

Volg ons ook op Facebook:  : AlzheimerNederlandAmersfoort