Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Hulp Nodig? Vraag het onze Armoederegisseur!

Sinds 1 december 2017 is onze (Welzijn Baarn) Armoederegisseur actief binnen de gemeente Baarn. De Armoederegisseur gaat aan de slag om u te helpen bij problemen rondom geld en schulden, te wijzen op het bestaan van allerlei hulpregelingen en te helpen bij het aanvragen daarvan. Zij heeft daarbij extra aandacht voor mensen die zich niet snel tot de gemeente wenden. Waar nodig, komt ze ook bij u thuis.

Tevens hebben we een mooie, overzichtelijke Geldwijzer, waarin alle regelingen staan waar u wellicht voor in aanmerking kunt komen. Deze kunt u ophalen bij Welzijn Baarn, Oranjestraat 8 of Eemnesserweg 17, maar ook bij de Bibliotheek. 

Bereikbaarheid
De Armoederegisseur is te bereiken via het telefoonnummer 06-1064 6080 of via het e-mailadres armoederegisseur@welzijnbaarn.nl .

12 juli poster zwemmen