Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Hulp Nodig? Vraag het onze Armoederegisseurs!

Sinds 1 december 2017 zijn onze (Welzijn Baarn) Armoederegisseurs actief binnen de gemeente Baarn. Het zijn Latifa Souidi, sociaal werker en Abdessamad Astitou, ambulant jongerenwerker. De Armoederegisseurs gaan aan de slag om u te helpen bij problemen rondom geld en schulden, te wijzen op het bestaan van allerlei hulpregelingen en te helpen bij het aanvragen daarvan. Zij hebben daarbij extra aandacht voor mensen die zich niet snel tot de gemeente wenden. Waar nodig, komen ze ook bij u thuis.

Tevens hebben we een mooie, overzichtelijke Budgetwaaier, waarin alle regelingen staan waar u wellicht voor in aanmerking kunt komen. Deze kunt u ophalen bij Welzijn Baarn - Oranjestraat 8 of bij de Bibliotheek.

Bereikbaarheid
De Armoederegisseurs zijn te bereiken via het telefoonnummer 06-1064 6080 of via het e-mailadres armoederegisseur@welzijnbaarn.nl .

Budgetwaaier 1