Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Hulp Nodig? Vraag het onze Armoederegisseurs!

Sinds 1 december 2017 zijn onze (Welzijn Baarn) Armoederegisseurs actief binnen de gemeente Baarn. Het zijn Latifa Souidi, sociaal werker & gezins- en opvoedcoach en Abdessamad Astitou, ambulant jongerenwerker. De Armoederegisseurs gaan aan de slag om u te helpen bij problemen rondom geld en schulden, te wijzen op het bestaan van allerlei hulpregelingen en te helpen bij het aanvragen daarvan. Zij hebben daarbij extra aandacht voor mensen die zich niet snel tot de gemeente wenden. Waar nodig, komen ze ook bij u thuis.

Bereikbaarheid
De Armoederegisseurs zijn te bereiken via het telefoonnummer 06-1064 6080 of via het e-mailadres armoederegisseur@welzijnbaarn.nl .

Armoederegisseurs