Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

We zijn in Baarn zo bevoorrecht met de mooie, centraal gelegen locatie van Welzijn Baarn & Welzijnscentrum de Leuning, waar 55 plussers welkom zijn!Mannen onder elkaar 2020

Velen maken hier dankbaar gebruik van voor een activiteit of zomaar een kopje koffie en wat aanspraak.
Het is een bekend gegeven dat vrouwen makkelijker ergens naartoe gaan, eerder aansluiten en gezelligheid zoeken bij elkaar, dan mannen.
Graag willen we daar verandering in brengen.

Mannen die uit het arbeidsproces zijn en geen collega’s meer spreken hebben zeker behoefte om van tijd tot tijd in een ongedwongen sfeer contact te hebben met gelijk-gestemden.
Er zijn signalen dat ook alleengaanden af en toe graag wat structuur in hun dagen hebben en in gesprek willen komen met mannelijke dorpsgenoten.

Heren, wij nodigen jullie uit om te laten weten (tel. 035-542 2020) of er belangstelling voor is om alleen of samen op een vaste dag en uur naar Welzijn Baarn - Welzijnscentrum de Leuning te komen om elkaar te ontmoeten en er een terugkerende gewoonte van te maken, wees welkom!

Welzijn Baarn - Welzijnscentrum de Leuning
Oranjestraat 8
Baarn
Tel: 035-542 2020

Kijk ook in onze agenda voor actuele data:

Agenda overzicht