Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

kinderwerkHet kinderwerk ondersteunt het organiseren van vakantie- en vrijetijdsactiviteiten. Ook zit de beroepskracht in verschillende comite's en educatie projecten.

Het doel is een signalerende functie en vroegtijdig contact met kinderen en hun ouders. Het kinderwerk krijgt op deze manier een beeld van de leefwereld van de kinderen en kan deze signalen doorspelen aan de geëigende organisaties. Wij werken hierin samen met o.a. B-slim (GGD), de Week van het Geld (Wijzer in Geldzaken) basisscholen en het bedrijfsleven. Ook organiseren vrijwilligers de Kids on Tour. Wat een intensievere samenwerking is met De Trits. Sportivun, Gemeente Baarn (Sportcoördinatoren) en Bureau Prikbord. Iedere organisatie organiseert een dag. Kijk voor meer info en het aanbod van de Kids on Tour op onze facebook pagina en agenda.

Kids on Tour BaarnAgenda