Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

ouderenwerkActiviteiten gericht op senioren in Baarn:

Deze activiteiten variëren van activiteiten die de participatie stimuleren, tot en met diensten en voorzieningen die het mogelijk maken voor zelfstandig wonende Baarnaars, om langer de regie over het eigen leven te behouden.

Belangrijke ‘vindplekken’ zijn de locaties De Leuning, Meetingpoint en voorlichtingsbijeenkomsten. De dienst thuisadministratie maakt een ontwikkeling door van puur administratieve ondersteuning naar een combinatie dienst met buddyzorg.
Het Meetingpoint dat in samenwerking met de Ouderenbonden wordt georganiseerd wordt  georganiseerd in de Boogh.

Op onze locatie aan de Oranjestraat 8 - De Leuning - bieden wij tal van activiteiten aan voor ouderen. Dit kunnen activiteiten zijn op het gebied van sport, creatief, lezingen, computerlessen, klaverjassen, informatie of een gezamenlijke maaltijd.
Kijk voor het hele aanbod in de agenda;

Agenda overzicht