Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Elke vierde maandag van de maand kunt u ’s middags genieten van een voordracht, waarna er gelegenheid is voor het
stellen van vragen.gedichtenkring We hopen dat er zo boeiende gesprekken zullen ontstaan! De onderwerpen van de lezingen zijn van uiteen-lopende aard, maar wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze net iets dieper gaan, net iets verder kijken.
Hoewel de nadruk ligt op het bespreken van het onderwerp, is gezellig ontmoeten geenszins verboden. De voordracht en nabespreking worden vanzelfsprekend afgesloten met koffie, thee, frisdrank en een kleine versnapering.

De toegang tot de Salon is gratis, maar een eigen bijdrage is altijd welkom.
Meer informatie vindt u in De Leuninfo (op de home pagina).
De Salons worden tevens een week van tevoren aangekondigd in De Baarnsche Courant.

Kijk ook voor actuele data in onze agenda:

Agenda overzicht