Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Stages bij Welzijn Baarn. Wil jij stage lopen bij Welzijn Baarn?

Welzijn Baarn voelt zich verantwoordelijk om een bijdrage te leveren aan de toekomstige generatie sociaalwerkers. Daarbij is begeleiding van stagiaires een serieuze zaak. Welzijn Baarn heeft in samenwerking met de onderwijsinstellingen een stagebeleid ontwikkeld met het doel om studenten via een vacature en voor specifieke taken of projecten te werven. Als studenten gericht reageren op een project of taak waarbij het aantal uren en taken duidelijk zijn, wordt het praktisch haalbaar om meer stagiaires te plaatsen en te begeleiden. Welzijn Baarn heeft vaak verschillende vacatures te vervullen;

Wij zoeken studenten van verschillende opleidingen, o.a. van maatschappelijk werk- en dienstverlening, culturele- en maatschappelijke vorming. Ook hebben wij geregeld plaats voor scholieren die hun maatschappelijke stage moeten lopen.

Ben je ook opzoek naar een stage?

Hou voor actuele stages onze Facebook en onze homepagina van deze site in de gaten. Ook verspreiden wij de vacatures vaak via LinkedIn.

Heb je vragen over stages?

Mail naar Krista Peeters
Krista.peeters@welzijnbaarn.nl

 

Deze nieuwe stage iets voor jou? 

 

 

vacature Med. advies en ondersteuning Pagina 1

vacature Med. advies en ondersteuning Pagina 2

Stage plekken

 • Jongerenwerk

  Jongerenwerk

  Ben je geboeid door het jongerenwerk en wil je meer te weten komen van hun leef- enbeweegwereld? Ben jij iemand die sterk in je schoenen staat en van aanpakken weet?
  Lees verder
 • Meeloop stage Leuning

  Stage meelopen

  Wil jij meelopen in een ouderencentrum en wil je kennismaken met de doelgroep ouderen?Wij zoeken voor ons ouderencentrum De Leuning een leuke stagiair, die opzoek is naar eenmeeloop- snuffel stage.
  Lees verder
 • Stagiair(e) ouderenwerker

  Stage-ouderwerk

  Het werken en kennismaken met ouderen, het werken met vrijwilligers en organiseren vanactiviteiten wil je leren. Kom stage lopen bij ons in het ouderencentrum. Je organiseert enondersteunt verschillende activiteiten tegen
  Lees verder