Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Dienstverleningscentrum De Leuning - onderdeel van Welzijn Baarn - is sinds 1984 een gastvrij centrum in Baarn, door en voor senioren, voor diverse activiteiten en diensten.
Wij kennen geen lidmaatschap en zijn bovendien ook goed toegankelijk voor invaliden.
U kunt bij veel verschillende activiteiten aanwezig zijn of na aanmelding mee doen. Maar u kunt ook gewoon binnenlopen voor bijvoorbeeld een lekker kopje koffie of thee. Of om alleen even een praatje te maken met bijvoorbeeld de gastvrouw(en), gastheer of andere bezoekers!

Boven de balie van de receptie hangt een flatscreen waarop een diapresentatie over alle activiteiten op deze locatie van Welzijn Baarn worden getoond.
Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de inschrijvingsactiviteiten (of per telefoon 035-542 2020).
Daarnaast verschijnt er wekelijks in de Baarnsche Courant ook ons Seniorennieuws voor meer informatie over onze activiteiten.

Wilt u gebruik maken van de Seniorenbus om naar Welzijn Baarn locatie De Leuning te komen en weer naar huis gebracht te worden?
Bel dan 035-542 1129 (minimaal 1 werkdag van tevoren)

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: van 9.00 tot 17.00 uur (uitgezonderd feestdagen)
Buffet sluit om 16.30 uur voor consumpties
Zaterdag: gesloten
Zondag: van september t/m mei is De Leuning op de tweede zondag van de maand geopend. Er wordt dan Bingo gespeeld.

U bent van harte welkom. Graag tot ziens!