Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

dsc06765 29053445195 oDe Kids on Tour is een week vol kinderactiviteiten in de laatste week van de basisschool vakantie. Na 5 weken vakantie is het vaak voor iedereen een verademing als er leuke activiteiten te doen zijn. De Kids on Tour is een leuke ontspannende week om de vakantie goed af te sluiten. Kinderen tussen de 6 -12 jaar kunnen zich de hele week vermaken met buitensport, huttenbouwen, survival en zwemmen.

Elk jaar is her programma anders. Maar altijd is de Kids on Tour in de laatste week van basisschool vakantie midden. 

  • Sport en Spel Bosdag 
  • Huttenbouwen 
  • SurvivalRun 
  • Zwemmen 

Voor alle info: hou de facebook pagina in de gaten! 

www.facebook.com/KidsonTourBaarn


Praktische punten

- Kijk voor alle informatie op Facebook; Kids on tour Baarn. Hier vindt je alle actuele informatie over alle activiteiten.
- Kids on Tour is voor kinderen uit de groepen 2 t/m 8 (6-12 jaar)
- Wil je helpen tijdens 1 van de activiteiten, geef je op als vrijwilliger bij de desbetreffende organisatie. 
   Er is altijd hulp nodig.

Wilt u meer informatie over de Kids on Tour?
Neem contact op met:
Krista Peeters
PR & Communicatie
035-541 8600
Krista