Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Het spreekuur van Administratie & meer biedt hulp bij het invullen van formulieren (van bijvoorbeeld belastingen, gemeente of uitkeringsinstanties), en ondersteuning bij andere vragen en persoonlijke problematiek. Individuele klantondersteuning, mede door vrijwilligers. U kunt tijdens het spreekuur zelfstandigvoorlichting gebruik maken van een computer en internet. U wordt ook geholpen met het aanvragen van een DigiD.

Het inloopspreekuur is geopend op:

Dinsdagmorgen: 10.00-12.00 uur
Donderdagmorgen: 10.00- 12.00 uur

Maandagmiddag en donderdagavond alleen op afspraak

De opening op afspraak, is bedoeld voor meer ingewikkelde vragen die meer tijd en expertise vergen, bijvoorbeeld wanneer u problemen heeft met een instantie of een bezwaarschrift moet schrijven.

Welzijn Baarn
Team Advies en Ondersteuning
Eemnesserweg 17
Tel: 035-543 6222
of stuur een mailtje naar: het team Advies en ondersteuning