Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Wil jij stage lopen bij Welzijn Baarn?

Welzijn Baarn voelt zich verantwoordelijk om een bijdrage te leveren aan de toekomstige generatie sociaalwerkers. Daarbij is begeleiding van stagiaires een serieuze zaak. Wij hebben in samenwerking met de onderwijsinstellingen een stagebeleid ontwikkeld met het doel om studenten, via een vacature én voor specifieke taken of projecten, te werven. Als studenten gericht reageren op een project of taak waarbij het aantal uren en taken duidelijk zijn, wordt het praktisch haalbaar om meer stagiaires te plaatsen en te begeleiden.

Wij zoeken studenten van verschillende opleidingen, o.a. van maatschappelijk werk- en dienstverlening, culturele- en maatschappelijke vorming.

Hou voor actuele stages onze Facebookpagina en onze homepagina (van deze website) in de gaten. Ook verspreiden wij de vacatures vaak via LinkedIn.

Zoek je een leuke stageplek bij ons?

Mail je brief met motivatie, voorwaarden, aantal uren én CV naar Krista Peeters;
krista@welzijnbaarn.nl