Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

De beroepskrachten werken vanuit onze 2 basislocaties: Eemnesserweg 17 en Oranjestraat 8 te Baarn.

Beroepskrachten:

Annemieke de Raadt Directieassistente
Christine Stiphout Directeur
Frans Meerveld Directeur
Krista Peeters PR & Communicatie
Rozemarijn Krekelberg   Office Coördinator
Wilma Domburg Financiële- en personeelsadministratie
   
Abdessamad Astitou Ambulant jongerenwerk & Armoederegisseur
Anja van de Beek Coördinator Dienstverlening De Leuning & Vrijwilligers Welzijn Baarn
Doesjka Reijn Ouderenadviseur & Verhuiscoach
Esther Schaap Maatschappelijke dienstverlening & Thuisadministratie
Hans Klijn Consulent Steunpunt Vrijwilligerswerk
Jan Vrugteveen Coördinator Buurtbemiddeling
Joke Roodzant Projectmedewerker
Latifa Souidi Sociaal werker & Armoederegisseur
Marianne Bosch Mantelzorgconsulent
Masja van der Linden Sociaal- & jongerenwerker
Naima Belali Maatschappelijke dienstverlening
Rian Schilt Maatschappelijke dienstverlening
   


Vacatures bij Welzijn Baarn

Welzijn Baarn is een stichting met een (vrijwillig) stichtingsbestuur. Het bestuur vertegenwoordigt en bestuurt de stichting en zorgt ervoor dat het doel van de stichting zoveel mogelijk wordt nagestreefd. Het bestuur draagt tevens zorg voor het financiële beheer.

Het bestuur bestaat uit:
Dhr. W. J.L. Genuit voorzitter
Dhr. V. Andringa  secretaris
Dhr. J. Muizelaar penningmeester
Mevr. D. Biesma lid
Dhr. H. van der Veen lid

De gezichten van Welzijn Baarn

Abdessamad Astitou
"Jongerenwerker & Armoederegisseur"
Ik richt mij vooral op het ambulante jongerenwerk. Sporten met verschillende groepen jongeren, bezoeken van jongeren op locaties in de buitenruimte, het in gesprek gaan met (overlast)melders, jongeren ondersteunen en waar nodig door verwijzen naar andere partijen hoort bij mijn taken. En eens per jaar verzorg ik de weerbaarheidslessen voor kinderen in de leeftijdscategorie 9 t/m 13 jaar. Sinds kort ben ik ook Armoederegisseur samen met mijn collega Latifa.
Abdessamad Astitou
Abdessamad Astitou
Ambulant jongerenwerker & Armoederegisseur
abdessamad.astitou@welzijnbaarn.nl
Latifa Souidi
"De verbinder in de wijk"
Sinds 2009 werk ik bij Welzijn Baarn. Eerst in Het Poorthuis en sinds 2015 op de Oranjestraat. Ik vervul de taken van sociaalwerker en wijkwerker (& sinds kort Armoederregisseur) ‘de verbinder in de wijk’. Mijn eerste vraag die ik stel aan mensen in de wijk is: “Woon je prettig?” “Heb je een wens of talent voor de wijk?”. Ik vind het boeiend om met de mensen mee te denken om de regie over hun leven te houden. Dat doe ik met veel passie. Daarnaast organiseer ik ook NT2 Nederlands voor anderstaligen.
Latifa Souidi
Latifa Souidi
Sociaal werker & Armoederegisseur
latifa.souidi@welzijnbaarn.nl
Krista Peeters
"De creatieve spin in het web"
In 5 zinnen 13 jaar Welzijn Baarn… een hele welzijnsweg: Als kinderwerker met Kids on Tour, Roefeldag, de cursussen uit Het Poorthuis voor volwassenen, heel veel verschillende projecten tot nu: verantwoordelijk voor alle PR & communicatie, grafische uitingen & stage coördinator. Het leukste vind ik in al die jaren de ‘spin in het web zijn’, het netwerken, verbinden, organiseren en regelen.
Krista Peeters
Krista Peeters
PR & Communicatie
krista.peeters@welzijnbaarn.nl
Frans Meerveld
"De persoonlijke bestuurder"
Als directeur is het mijn taak om Welzijn Baarn te besturen, contacten te onderhouden met de opdrachtgever (de gemeente) en om te zorgen dat de organisatie zich voldoende ontwikkelt om ook in de toekomst een betrouwbare partner te zijn voor opdrachtgevers en inwoners van Baarn. Dit doe ik niet alleen maar in samenspraak met en geïnspireerd door de medewerkers en vrijwilligers van Welzijn Baarn. Dit betekent veel overleggen, oplossingen uitwerken, beleidskoers uitzetten, keuzes maken en knopen doorhakken.
Frans Meerveld
Frans Meerveld
Directeur
frans.meerveld@welzijnbaarn.nl
Hans Klijn
"Startpunt voor vrijwilligerswerk"
Vrijwilligerswerk in Baarn op een hoger niveau brengen. Vanaf 2003 ondersteun ik ruim 200 lokale verenigingen waar vrijwilligerswerk gedaan wordt met een vacaturebank, vrijwilligersverzekering, scholing, NL Doet, vrijwilligersfonds, Baarnse Beursvloer, wet- en regelgeving, nieuwsbrief en advies. Mijn doel? Zorgen dat alle organisaties in Baarn een vorm van vrijwilligersbeleid ontwikkelen.
Hans Klijn
Hans Klijn
Consulent Steunpunt Vrijwilligerswerk
hans.klijn@welzijnbaarn.nl
Anja van de Beek
"Het fundament van De Leuning"
Mijn functie wordt omschreven als Coördinator dienstverlening. Dit houdt in dat ik mij via dienstverleningscentrum De Leuning, de Seniorenbus en de Hulpdienst zoveel mogelijk inzet voor de kwetsbare burger van Baarn. Ik ondersteun vrijwilligers op een empowerment-achtige wijze bij het organiseren van activiteiten. Samen met de vrijwilligers zetten we in op de ondersteuning van, en de verbinding tussen mensen. Dit alles om het sociale netwerk van deze mensen uit te breiden en te versterken.
Anja van de Beek
Anja van de Beek
Coördinator Dienstverlening De Leuning & Vrijwilligers Welzijn Baarn
anja.vandebeek@welzijnbaarn.nl
Joke Roodzant
"Sociale projectmedewerker"
Mijn passie is om oudere Baarnaars te stimuleren mee te doen, hun eigen regie te houden, te verbinden met elkaar en dat doen wij met voorlichting, preventie, informatie en aandacht. Als iedere Baarnaar naar zijn of haar buur omkijkt, hoe zou dat zijn? De projecten waarmee ik mij bezig ben zijn: Sociaal Vitaal, Val Niet training, Dag van de Mantelzorg, het Mantelzorguitje, Mantelzorgcompliment. Mijn doel is eigenlijk altijd samenwerken met elkaar.
Joke Roodzant
Joke Roodzant
Projectmedewerker
joke.roodzant@welzijnbaarn.nl
Rozemarijn Krekelberg
"Flexibele duizendpoot"
Ik ben de flexibele secretaresse / duizendpoot die een ieder ondersteund waar nodig op secretarieel gebied en beheer. Van inkoop tot uitgifte van sleutels / alarmcodes en van het bellen van de klusjesman tot het reserveren van zalen. Geen dag is hetzelfde en je weet nooit wat de dag gaat brengen. Een nieuwe en erg veelzijdige functie!
Rozemarijn Krekelberg
Rozemarijn Krekelberg
Office Coördinator
rozemarijn.krekelberg@welzijnbaarn.nl
Wilma Domburg
"De vrouw van/met de centen"
Ik ben verantwoordelijk voor het verwerken van alle financiële gegevens, betalingen doen, factureren, liquiditeitspositie bewaken enz. Elk kwartaal maak ik een financiële rapportage voor directie en bestuur. Ook onderhoud ik contact met de accountant. Daarnaast verwerk ik alle mutaties op het gebied van salaris, arbeidsvoorwaarden en dienstverbanden, verzuim- en herstelmeldingen. Kortom een intensieve job.
Wilma Domburg
Wilma Domburg
Financiële- en personeelsadministratie
wilma.domburg@welzijnbaarn.nl
Bo Veeger
"Het manusje van alles"
Mijn taken zijn het coördineren van de thuisadministratie en mobiele brigade; een dienst die wij aanbieden aan vooral ouderen die door veranderende omstandigheden dit niet (meer) zelf kunnen doen. Ook ben ik verhuiscoach voor ouderen, waarbij ik samen met mijn collega Doesjka ouderen help met alle zorgen die ze tegenkomen op het pad naar passend wonen.
Bo Veeger
Bo Veeger

Masja van der Linden
"De jongerenwerkster met 3 jassen en 4 logo’s!"
In 2001 begon ik als accommodatie gebonden Jongerenwerkster in de Boemerang. Nu vele jaren later is er geen vaste accommodatie meer en ben ik buiten jongerenwerkster: jongerencoach, community coach van de Cruyff foundation, wijkwerkster en Pit Baarn medewerkster. Ondanks dat mijn hart nog steeds bij het jongerenwerk ligt, heb ik ook andere doelgroepen leren kennen en waarderen. Het leukste aan het werk vind ik dat het nooit hetzelfde is!
Masja van der Linden
Masja van der Linden
Sociaal werker & tiener- jongerenwerker
masja.vanderlinden@welzijnbaarn.nl
Naima Belali
"De praktische ondersteuner"
Ik maak deel uit van het Team Advies en Ondersteuning aan de Eemnesserweg. Momenteel coördineer ik, samen met Rian, het spreekuur Administratie&Meer. Hier kunnen inwoners van Baarn terecht voor hulp bij praktische zaken. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een voorziening of het invullen van een formulier. Door de grote diversiteit van doelgroepen en hulpvragen is iedere dag anders, dat is voor mij een grote aantrekkingskracht in het welzijnswerk.
Naima Belali
Naima Belali
Maatschappelijke dienstverlening
naima.belali@welzijnbaarn.nl
Mirriam Gransier
"De zorger voor Mantelzorg"
Met veel plezier werk ik voor de mantelzorgers in gemeente Baarn. Zij vervullen een belangrijke taak in onze gemeenschap; zorgen voor een ander! Het steunpunt voor mantelzorgers is ondergebracht bij Welzijn Baarn; Mantelzorg Baarn. Mantelzorgers kunnen hier terecht voor informatie, advies en elkaar ontmoeten o.a. 2 keer per jaar een verwendag, zoals Dag van de Mantelzorg. Ook maak ik deel uit van Pit Baarn team.
Mirriam Gransier
Mirriam Gransier

Doesjka Reijn
"Alles voor de ouderen"
Mijn taak als ouderenadviseur is het ondersteunen en adviseren van ouderen. Dit kan op alle leefgebieden zijn zoals lichamelijke en geestelijke gezondheid, dagbesteding, eenzaamheid, financiën of wonen. Door verlies van goede gezondheid of van dierbaren kan het leven er ineens anders uitzien. Het is dan mogelijk in gesprek te gaan en te kijken naar wat hen kan helpen. Samen met mijn collega Bo ben ik verhuiscoach voor ouderen, waarbij we ondersteuning kunnen bieden bij het verhuizen naar een geschikte woning.
Doesjka Reijn
Doesjka Reijn
Ouderenadviseur & Verhuiscoach
doesjka.reijn@welzijnbaarn.nl
Rian Schilt
"Stabiele kracht op de Eemnesserweg"
Ik werk in het Administratie&Meer spreekuur, waar ik de vrijwilligers ondersteun die het spreekuur draaien. Onlangs is het spreekuur omgedoopt van Wegwijs naar Administratie&Meer. Sinds de opzet in 2001 ben ik betrokken en heb het helpen ontwikkelen tot wat het nu is. Het werk is afwisselend en uitdagend en ik werk nog steeds met veel plezier, sinds kort doe ik dit samen met mijn collega Naima.
Rian Schilt
Rian Schilt
Maatschappelijke dienstverlening
rian.schilt@welzijnbaarn.nl

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com