Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Yoga 2

Voor:Senioren 50+
Wanneer:
Tijd:11:15 - 12:15
Kosten:€ 92.5
Locatie:De Leuning
Ruimte:Zaal 3
Hoe ouder mensen worden, hoe minder ze over het algemeen bewegen. Dat is jammer, want ook voor ouderen is bewegen van vitaal belang. Bewegen heeft een positieve invloed op allerlei processen in het lichaam, ook de mentale. Kortom: Bewegen zorgt ervoor dat iemand zich lekkerder voelt, U voorkomt met voldoende bewegen dat u stijf wordt, uw botten broos worden en uw algehele conditie terugloopt. Het is belangrijk voor u dat u een vorm van bewegen kiest die het beste bij u past en die u leuk vindt. Bij de Yoga gaat het niet om prestatie, maar om een zodanig evenwicht tussen in -en ontspanning dat deelnemers hun individuele mogelijkheden leren (ver)kennen en vergroten. Naast het plezier en de gezelligheid is ook de ontmoeting en het contact met anderen belangrijk. Yoga is een manier om uzelf te leren kennen en u bewust te zijn van uw lichaam. Het is een methode om u lichamelijk en geestelijk te ontspannen. Klachten zoals pijn, slapeloosheid en stijfheid leert u herkennen en beheersen. Iedereen kan yoga beoefenen, in uw eigen tempo en op de manier die u aankunt. Een yogales bestaat uit een serie ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen. Gewoonlijk is een yogales opgebouwd uit: Staande, zittende en liggende oefeningen. Informatie en of aanmelding kunt u terecht bij: DVC De Leuning, Anja van de Beek Telefoon: 035-54 220 20.
Trefwoord(en):Yoga 2, Yoga, bewegen, ontspanning, vitaal, invloed, mentaal, evenwicht, ontmoeting, bewust, geestelijk, lichamelijk, oefeningen

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com