Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda
Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Biljartles heren 1

Voor:Alle leeftijden
Wanneer: Geen data gevonden.
Tijd:14:00 - 15:00
Locatie:De Leuning

Door de mogelijkheid van coaching heeft het biljarten in De Leuning een enorme impuls gekregen. Want wat is er niet mooier dan dat je op oudere leeftijd nog steeds lerend bent?

Heeft u wel eens biljart gespeeld in De Leuning? Vaak wordt het geassocieerd met rokerige achterkamers in een kroeg, waar mannen met een halve sigaar tussen hun tanden heel serieus bezig zijn. Biertje mag, maar je moet scherp blijven. Het zijn altijd mannen en meestal Belgen om de een of andere reden. Overigens, niet alle mannen hebben het er voor over naar een kroeg te gaan om te kunnen biljarten. Het oude biljart, dat sinds mensenheugenis midden in de hal van De Leuning staat, biedt uitkomst. Alles is aanwezig, het wordt zelfs op temperatuur gehouden. Wist u dat? U kunt intekenen voor twee euro per uur en naar hartenlust spelen. De Leuning is er een goede plek voor. Senioren, man en vrouw, ga het ook eens proberen!


 

 

Trefwoord(en):biljart heren dames

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com