Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Welzijns Dagtochten

Voor:Alle leeftijden
Wanneer: Geen data gevonden.
Tijd:09:00 - 20:00
Locatie:De Leuning

Ook het jaar 2017 was weer een groot succes. Ondanks de inzet op onze reizen van extra grote 63 personen bussen zaten onze dagtochten meestal vol en waren er wachtlijsten, waardoor er helaas mensen teleurgesteld moesten worden.  Voor dit jaar hebben wij weer zeven erg leuke dagtochten voor u samen- gesteld. Wij hebben gekozen voor twee dagtochten met een boottocht en/of diner. In december hebben wij altijd een reis met een speciaal diner in een restaurant in kerstsfeer. Samen met Eemland Reizen is het ons gelukt de prijzen voor een ieder betaalbaar te houden. Wij hopen u weer te mogen begroeten op onze reizen.

De reisleiding bestaat uit de dames José van de Hoef en Joke Barmentloo.

Bij afzeggingen binnen 3 werkdagen voor de reis plaatsvindt, kunnen wij helaas niet tot terugbetaling overgaan. Mocht dit door omstandigheden toch gebeuren dan kunt u misschien zelf voor vervanging zorgen door iemand uit uw kennissenkring mee te laten gaan. Dit graag wel doorgeven aan de reisleiding. De dagtochten gaan altijd op woensdag dus de donderdag ervoor is de laatste dag om af te zeggen.

Wij verzoeken u een kwartier van te voren op de aangegeven opstapplaatsen aanwezig te zijn. De bus vertrekt op tijd, omdat wij gebonden zijn aan een tijdschema. Wijzigingen altijd doorgeven aan de reisleiding.

Trefwoord(en):Welzijns dagtochten bus reis busreis Eemland Leuning

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com