Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

(Najaar 2019) Cursus Omgaan met dementie voor mantelzorgers

Voor:Alle leeftijden
Wanneer:
Tijd:10:00 - 12:00

Zorgt u voor iemand die vergeetachtig is, of is er een diagnose dementie gesteld? Dan heeft u misschien vragen over dementie en hoe u er mee om kunt gaan. De cursus ”Omgaan met dementie” is een goede manier om hierover meer te weten te komen.

Wat heeft deze cursus u als mantelzorger te bieden? U mag verwachten dat u meer inzicht krijgt in het ziektebeeld dementie en het verloop. Wat houdt dementie in en hoe kunt u beter inspelen op veranderingen in het gedrag en emoties bij uw naaste? Tegelijkertijd bekijken wij met u hoe u goed kunt blijven zorgen voor uw naaste én voor uzelf. Er is ruimte om onderling ervaringen uit te wisselen, zodat u merkt dat u niet de enige bent in deze situatie.
We bespreken hoe u zelf in balans kunt blijven. U leert om steun te vragen indien nodig en waar u terecht kunt voor hulp en informatie.

De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.

Wanneer? De cursus is 5 bijeenkomsten en wordt gegeven op dinsdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur in Locatie Santvoord Ontmoetingscentrum Baarn op de volgende data:

  • 17 september
  • 1 oktober
  • 15 oktober
  • 29 oktober
  • 12 november

Waar? Ontmoetingscentrum Baarn Santvoorde, Troelstralaan 1, 3741 VJ Baarn - (06) 222 943 71

Kosten? De cursus is kosteloos. Dit is inclusief cursusmap en koffie/thee.

U kunt zich hier opgeven.

Trefwoord(en):dementie, mantelzorg

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com