Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Cafe Passe

Voor:Senioren 50+
Wanneer: Geen data gevonden.
Tijd:14:00 - 16:00
Locatie:De Leuning
Ruimte:Zaal 2

Café Passé

Over vroeger praten met leeftijdsgenoten. Hoe leuk kan dat zijn.

De Leuning ziet het helemaal zitten en organiseert van af juni a.s. iedere eerste maandagmiddag van de maand een middag om samen met vrijwilliger Corrie Wamelink herinneringen op te halen. Corrie creëert een prettige sfeer voor iedereen, ook voor wie uit zichzelf niet zo gemakkelijk contact maakt. Ook interessant voor wie nog niet zo lang in Baarn woont en er graag meer over wil horen!

De gesprekken kunnen gaan over persoonlijke of gemeenschappelijke herinneringen. Maar ook historische foto’s en feiten over Baarn of voorwerpen kunnen onderwerp van gesprek zijn of een aanleiding hiertoe vormen. U bent welkom om gewoon gezellig te praten met een kop koffie of rustig kennis te maken.

Het eerste zomer café vindt plaats maandag 3 juni en wordt de maanden juni, juli en augustus georganiseerd, van 14.00 tot 16.00 uur. Kosten: € 2.00 koffie/thee gratis. Het wordt beslist een gezellig ontmoetingsmoment!

Laten we met elkaar een succes van maken van ‘Café Passé’ zodat we na de zomer kunnen doorgaan. Misschien met andere thema’s in een andere vorm. Suggesties zijn welkom.

Trefwoord(en):historie ontmoeten gezelligheid herinneringen

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com