Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Cursus Omgaan met dementie voor mantelzorgers

Voor:Alle leeftijden
Wanneer: Geen data gevonden.
Tijd:10:00 - 12:00

Zorgt u voor iemand die vergeetachtig is, of is er een diagnose dementie gesteld? Dan heeft u misschien vragen over dementie en hoe u er mee om kunt gaan. De cursus ”Omgaan met dementie” is een goede manier om hierover meer te weten te komen.

Wat heeft deze cursus u als mantelzorger te bieden?

U mag verwachten dat u meer inzicht krijgt in het ziektebeeld dementie en het verloop. Wat houdt dementie in en hoe kunt u beter inspelen op veranderingen in het gedrag en emoties bij uw naaste? Tegelijkertijd bekijken wij met u hoe u goed kunt blijven zorgen voor uw naaste én voor uzelf. Er is ruimte om onderling ervaringen uit te wisselen, zodat u merkt dat u niet de enige bent in deze situatie. We bespreken hoe u zelf in balans kunt blijven. U leert om steun te vragen indien nodig en waar u terecht kunt voor hulp en informatie.

De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.

Wanneer? De cursus wordt gegeven op dinsdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur in Ontmoetingscentrum Baarn  op de volgende data: 

 

  • 28 mei
  • 11 juni
  • 25 juni
  • 9 juli
  • 23 juli

Waar? Ontmoetingscentrum Baarn Santvoorde, Troelstralaan 1, 3741 VJ Baarn  - (06) 222 943 71

Kosten? De cursus is kosteloos. Dit is inclusief cursusmap en koffie/thee.

Trefwoord(en):Mantelzorg, dementie, alzheimer

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com