Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Hulpdienst

Voor:Alle leeftijden
Wanneer: Geen data gevonden.
Tijd:10:00 - 12:00
Locatie:Eemnesserweg 17

De Hulpdienst

De Hulpdienst is voor iedereen in Baarn die beperkt is in zijn of haar mogelijkheden, ongeacht leeftijd, en die niemand in de buurt heeft die met een klusje kan helpen. Onze vrijwilligers staan voor u klaar om kleine klusjes (max. anderhalf uur) voor u uit handen te nemen!

Denk hierbij aan:

 • Kleine klusjes in huis en in de tuin
 • Vervoer en begeleiding, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis, naar de winkels voor een boodschap of naar een andere bestemming. Dit vervoer, door vrijwilligers met eigen auto, is aanvullend op de Seniorenbus..
 • Boodschappen. Bent u zelf niet mobiel, dan kan een vrijwilliger ook boodschappen voor u doen of bijvoorbeeld medicijnen ophalen.

Voor de geleverde hulp betaald u, als onkostenvergoeding, 2,50 aan de vrijwilliger.

De aanvragen voor de hulpdienst lopen via PIT, het informatie en adviespunt van Baarn. Neem contact met ons op en we bespreken samen of iets wel of niet mogelijk is.

Rechtstreeks spreken of langskomen?
Bel voor rechtstreeks telefonisch contact met de hulpdienst via PIT, openingstijden:

 • maandag   10.00 – 12.00 uur
 • woensdag     14.00 – 16.00 uur
 • vrijdag    10.00 - 12.00 uur.

U kunt ons dan bellen maar ook gebruik maken van het PIT inloopsspreekuur tijdens bovenstaande openingstijden op de Eemnesserweg 17. Hier kunt u uw hulpvraag rustig bespreken. Is een hulpvraag te ingewikkeld en biedt de hulpdienst onvoldoende uitkomst, kan PIT met u uitzoeken waar u wél terecht kunt.

Buiten de openingstijden van PIT kunt u:
– uw verzoek per e-mail doen aan hulpdienst@welzijnbaarn. nl. OF
– uw verzoek inspreken op de voicemail. Bel: 035-5423432.

Trefwoord(en):hulpdienst klussen hulp burenhulp

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com