Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

De Seniorenbus

Voor:Senioren 50+
Wanneer: Geen data gevonden.
Tijd:09:00 - 17:00
Locatie:De Leuning

De Seniorenbus!

De Seniorenbus is er voor mensen vanaf 55 jaar en met een beperking ongeacht leeftijd. Bijzonder is dat deze voorziening al vele decennia geheel door vrijwilligers in stand wordt gehouden. U wordt van deur tot deur gebracht. De bijrijder helpt u bij het in- en uitstappen en zo nodig wordt u ook ondersteund.

Velen maken al jarenlang tot genoegen gebruik van de Seniorenbus. Ideaal voor hun voor bezoek aan ziekenhuis, fysiotherapie, (tand)arts, supermarkt of naar Daelhoven, het Hospice of Schoonoord in Soest. Maar wist u dat u ook met de Seniorenbus gebracht kunt worden naar een pannenkoekenrestaurant? Dit kan wanneer u hiervoor naar Lage Vuursche gaat of naar het restaurant bij Groeneveld. Of het nu wel of geen mooi weer is de vrijwilligers van de Seniorenbus staan voor u klaar!

Trefwoord(en):bus vervoer Senioren senioren

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com