Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Mannen onder elkaar

Voor:Senioren 50+
Wanneer:
Tijd:14:30 - 15:30
Locatie:De Leuning
Ruimte:Zaal 1

"Mannen onder elkaar"

We zijn in Baarn zo bevoorrecht het mooie, centraal gelegen Dienstverleningscentrum De Leuning te hebben waar 55 plussers welkom zijn. Velen maken hier dankbaar gebruik van voor een activiteit of zomaar een kopje koffie en wat aanspraak.

Het is een bekend gegeven dat vrouwen makkelijker ergens naartoe gaan, eerder aansluiten en gezelligheid zoeken bij elkaar, dan mannen. Graag willen we daar verandering in brengen.

Mannen die uit het arbeidsproces zijn en geen collega’s meer spreken hebben zeker behoefte om van tijd tot tijd in een ongedwongen sfeer contact te hebben met gelijk-gestemden. Er zijn signalen dat ook alleengaanden af en toe graag wat structuur in hun dagen hebben en in gesprek willen komen met mannelijke dorpsgenoten.

Heren, wij nodigen jullie uit om te laten weten (tel. 5422020) of er belangstelling voor is om alleen of samen op een vaste dag en uur naar De Leuning te komen om elkaar te ontmoeten en er een terugkerende gewoonte van te maken, wees welkom!

 

Trefwoord(en):mannen onder elkaar praten gesprek

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com