Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Les op maat (computer en tablets)

Voor:Senioren 50+
Wanneer: Geen data gevonden.
Tijd:09:30 - 16:00
Locatie:De Leuning
Ruimte:Zaal 4

les op maat (computer en tablets)

De Leuning gaat cursustrajecten aanbieden speciaal gericht op de individuele wens van de cursist. Middels een intakegesprek wordt bekeken uit welke cursusonderdelen het cursustraject moet bestaan en wanneer en door wie dat verzorgd kan worden.

U geeft bij degene die het intakegesprek met u voert aan welke wensen u heeft op het gebied van het gebruik van computer. Met deze docent wordt er vervolgens bekeken wat wij u kunnen bieden, op welke dagdelen, wanneer en door wie. U wilt bijvoorbeeld wat meer  weten over Excel, of over een fotoboek maken, of wat meer vaardigheden leren in Word, of adresetiketten maken of ….

Tijdens het intakegesprek wordt in overleg met u de lessenserie gemaakt. Afhankelijk van het aantal dagdelen dat het cursustraject bevat worden de kosten opgemaakt. Ter indicatie zijn de kosten voor één dagdeel € 10,-

 

Trefwoord(en):Les op maat computerles exel adresetiketten word tablets computer ipad android senioren inloop cursus

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com