Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Pagina Zoveel

Voor:Senioren 50+
Wanneer:
Tijd:10:30 - 12:00
Locatie:De Leuning
Ruimte:Zaal 2

Pagina zoveel

met elkaar de actualiteiten in de krant bespreken

U kunt u vanaf  elke woensdagochtend om 10:30 uur in De Leuning gezellig een uurtje met elkaar de actualiteiten in de krant bespreken.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u van gedachten wisselen Wat vindt u van het laatste nieuws? U kunt het nu aan een ander vertellen en horen wat hij/zij er van vindt.

De deelnemers kunnen met elkaar bepalen of zij elke week of om de week bij elkaar willen komen. In de tussentijd kunnen zij de kranten(artikelen) dan verzamelen tot zij elkaar weer treffen.

Trefwoord(en):Pagina Zoveel

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com