Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Activiteiten & diensten

Agenda laden...
 • Wat doet de Hulpdienst?

 • SeniorWeb Baarn 20 jaar

  SeniorWeb bestaat 20 jaar! 

  Om dit te vieren wordt er in de week van 16 t/m 20 januari 2017 een Open Jubileumweek Leercentra in Nederland gehouden. Wilt u weten welke extra activiteiten er georganiseerd worden? Klik even op de onderstaande link.

  Ook het Leercentrum Baarn doet hieraan mee! Het SeniorWeb Leercentrum Baarn is gevestigd in De Leuning, Oranjestraat 8 als onderdeel van Welzijn Baarn.

  Lees hier meer over de aankomende Jubileumweek

  Schermafbeelding 2016 11 21 om 16.43.40

 • Seniorenbus Baarn

 • Cultuur & Activiteiten Agenda

  Button activiteiten ladder

 • De Leuninfo

  button Leuninfo

 • Nieuwe openingstijden spreekuren Team Advies & Ondersteuning (Wegwijs)

  voorlichtingHet Team Advies & Ondersteuning heeft nieuwe openingstijden: 

  Maandagmiddag:         Alleen op afspraak

  Dinsdagmorgen:           10.00-12.00 uur

  Donderdagmorgen:     10.00-12.00 uur

  Donderdagavond :       Op afspraak tussen 19.00-20.00 uur

  Meer weten? 

JeugdenjongerenwerkHet jongerenwerk is actief vanuit het kantoor aan de Oranjestraat, vanuit de Dahliastraat of op diverse locaties: scholen, gymzaal de Driesprong, of buiten op speelterreinen in de Oosterhei of op de Cruyff Court aan de Prof. Krabbelaan in Baarn Noord. Steeds vaker wordt de jongerenwerker / jongerencoach  door het lokaal team, huisarts, school of ouders gevraagd een jongere te coachen bij het oplossen van problemen.

Naast deze ondersteuning aan jongeren worden er ook tal van activiteiten aangeboden zoals Meidenuurtje, zelfverdedigingslessen, sporten. Kijk voor al onze activiteiten in onze agenda. Of hou onze facebook pagina in de gaten.

Jongerenwerk BaarnAgenda