Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Activiteiten & diensten

Agenda laden...
 • Aanvraag formulier Vrijwilligersfonds 2017

  De gemeente Baarn stelt jaarlijks € 10.000,- beschikbaar voor het vrijwilligersfonds. Baarnse organisaties - verenigingen en stichtingen kunnen een bijdrage ontvangen voor:

  1 - Deskundigheidsbevordering van vrijwilligers of;

  2- Waardering van vrijwilligers of;

  3- Werving van vrijwilligers

  De uitvoering van het fonds is neergelegd bij het Steunpunt Vrijwilligers van Welzijn Baarn.

  Aanvragen voor een bijdrage uit het fonds worden gedaan via dit aanvraagformulier

  Lees eerst de beleidsregels door voordat u een aanvraag instuurt! Aanvragen kunnen ingestuurd worden tot en met 30 april 2017. Bij de toewijzing wordt ondermeer rekening gehouden met de hoogte van het aangevraagde bedrag en de datum van ontvangst van de aanvraag!

 • Heeft u de digitale trein gemist?

  Dan is de Mobiele Brigade en/of de Thuisadministratie misschien iets voor u! 

  Lees meer over deze diensten

  Digitaal Hulpplein

 • Tekst - persschrijver gezocht!

  Wij Zoeken Jou

  Ben jij die leuke tekst-persschrijver die wij zoeken?

  Welzijn Baarn is opzoek naar iemand die het leuk vind om (pers-) stukken te schrijven. Wij maken veel gebruik van persberichten, artikelen- teksten voor op de site, op de social media die op een leuke, vlotte, duidelijker manier, kort en helder geschreven moeten worden.Dus iemand nodig die er lol aan beleefd om dit te doen.

  Wij vragen: Het schrijven van teksten, met een goede grammatica en in heldere Nederlandse taal zonder taalfouten staat natuurlijk op onze wensenlijst. De teksten gaan over onze activiteiten, actuele Welzijnsonderwerpen en onze diensten.

  Wat bieden: vrijwilligersovereenkomst, verzekering, waardering en/of scholing

  Tijdsbesteding: ongeveer 3 uur per week

  Ben jij degene die wij zoeken? of weet je iemand?

  Email Krista

   

 • Dagtochten, een heerlijk dagje uit!

  schiphol

  bollenvelden

  Heeft u ook eens zin om een dagje weg te gaan?

  Even lekker weg, uitwaaien, cultuur opsnuiven, genieten van natuur van het mooie Nederland? Gezellig met anderen een heerlijk dagje uit? Ga eens mee met één van onze leuke dagtochten.  

  woensdag 12 april Bollenvelden en Schiphol achter de schermen - woensdag 17 mei Vogeleiland Texel - woensdag 14 juni Varen op het Sneeker Meer met pauze in Sneek incl. driegangen diner - woensdag 30 augustus Zuid-Limburg en Neerlands hoogste top met pauze in Valkenburg incl. driegangen diner - woensdag 27 september Rondje IJsselmeer - woensdag 25 oktober Het Land van Strijen, bezoek St.Lambertuskerk, smederij, rondrit gids incl. stamppotten menu - woensdag 6 december Wordt nader bekend gemaakt. Incl. driegangen diner in kerstsfeer

   

  Lees hier het volledige programma en meer informatie! 

 • Week van het Geld werkgroep weer van start!

  De werkgroep van de Week van het Geld (27 -31 maart 2017) is weer bijelkaar gekomen om een start te maken met de organisatie van deze week. 

  Meer info over de Week van het Geld? 

  Werkgroep Week van het Geld

 • Pit Baarn nieuw Informatie & Adviespunt

 • Meeting Point wordt anders...

  conversatie activiteit

  Meeting Point gaan wij veranderen naar Themabijeenkomsten….

  Van 11x naar 4x per jaar. Met deze verandering willen we beter kunnen inspelen op meer geïnteresseerden voor de aangeboden onderwerpen en ook het elkaar ontmoeten.

  Meer weten? 

   

   

 • Seniorenbus Baarn

 • Cultuur & Activiteiten Agenda

  Button activiteiten ladder

 • De Leuninfo

  button Leuninfo

 • Nieuwe openingstijden spreekuren Team Advies & Ondersteuning (Wegwijs)

  voorlichtingHet Team Advies & Ondersteuning heeft nieuwe openingstijden: 

  Maandagmiddag:         Alleen op afspraak

  Dinsdagmorgen:           10.00-12.00 uur

  Donderdagmorgen:     10.00-12.00 uur

  Donderdagavond :       Op afspraak tussen 19.00-20.00 uur

  Meer weten? 

JeugdenjongerenwerkHet jongerenwerk is actief vanuit het kantoor aan de Oranjestraat, vanuit de Dahliastraat of op diverse locaties: scholen, gymzaal de Driesprong, of buiten op speelterreinen in de Oosterhei of op de Cruyff Court aan de Prof. Krabbelaan in Baarn Noord. Steeds vaker wordt de jongerenwerker / jongerencoach  door het lokaal team, huisarts, school of ouders gevraagd een jongere te coachen bij het oplossen van problemen.

Naast deze ondersteuning aan jongeren worden er ook tal van activiteiten aangeboden zoals Meidenuurtje, zelfverdedigingslessen, sporten. Kijk voor al onze activiteiten in onze agenda. Of hou onze facebook pagina in de gaten.

Jongerenwerk BaarnAgenda