© Powered by SiteSpirit

 
logo.gif

A A
 

Volwassenen

Sociaal-cultureel volwassenenwerk leert, kort samengevat, deelnemers kennis, inzicht, netwerk en vaardigheden te vergroten voor zichzelf en voor anderen.
Zo kunnen deze zichzelf ontplooien, komen mensen samen, ondernemen ze maatschappelijke actie, verrijken ze hun culturele bagage, verruimen ze hun horizon en staan zo sterker in de samenleving. Vrijwillig engagement is bij het sociaal-cultureel volwassenenwerk niet weg te denken. Het spreekt voor zich dat het sociaal-cultureel volwassenenwerk met die realisaties en ambities een stevige motor van maatschappelijke verandering is.


Sociaal Cultureel Werk

U wilt graag regelmatig andere mensen (blijven) ontmoeten en zich amuseren. En wellicht wilt u zelf ook een bijdrage leveren aan de organisatie van een van deze activiteiten.

Dan is het volwassenenwerk van Welzijn Baarn iets voor u!
Ruim 320 vrijwilligers en vakkrachten zorgen ervoor dat vele volwassenen, kinderen en ouderen in Baarn zich amuseren of zich ondersteunt voelen bij een ontmoetingsactiviteit, club.


Stichting Welzijn Baarn wil bevorderen dat u zich als bewoner prettig voelt in uw eigen omgeving. Daarom heeft Stichting Welzijn Baarn sociaal cultureel werkers in dienst en accommodaties beschikbaar waar u een beroep op kunt doen. Bijvoorbeeld omdat u actief wilt zijn, anderen wilt ontmoeten of een vraag heeft rond invullen van formulieren of minimavoorzieningen. Misschien hebt u ideeŽn voor activiteiten of bent u op zoek naar vrijwilligerswerk. Op onze locaties kunt u terecht voor vrijwilligerswerk en diverse activiteiten, zoals o.a.

Activiteiten: taalondersteuning, bingo, dansavond, clubs, Bargezellig.  

Diensten: Vrijwilligersvacaturenbank, spreekuren wegwijs, hulp bij administratie en belastingaangifte. 

Ondersteuning;
  Steunpunt Mantelzorg, Steunpunt Wegwijs, Steunpunt Vrijwilligerswerk, huurdersconsulent.

De accommodaties van Welzijn Baarn kunnen ook onderdak bieden aan uw (maatschappelijke) activiteit of initiatief. Werkers van Welzijn Baarn participeren actief in netwerken en zijn alert op samenwerking met anderen om de voorzieningen voor de inwoners van Baarn te verbeteren.


Bookmark and Share

© 2011 Welzijn Baarn


Volg ons op:


Facebook Twitter