© Powered by SiteSpirit

 
logo.gif

A A
 

Yoga I voor senioren vanaf 65 jaar

Yogazit.jpg

Hoe ouder mensen worden, hoe minder ze over het algemeen bewegen. Dat is jammer, want ook voor ouderen is bewegen van vitaal belang. Bewegen heeft een positieve invloed op allerlei processen in het lichaam, ook de mentale. Kortom: Bewegen zorgt ervoor dat iemand zich lekkerder voelt, U voorkomt met voldoende bewegen dat u stijf wordt, uw botten broos worden en uw algehele conditie terugloopt. Het is belangrijk voor u dat u een vorm van bewegen kiest die het beste bij u past en die u leuk vindt.


Bij de Yoga gaat het niet om prestatie, maar om een zodanig evenwicht tussen in -en ontspanning dat deelnemers hun individuele mogelijkheden leren (ver)kennen en vergroten. Naast het plezier en de gezelligheid is ook de ontmoeting en het contact met anderen belangrijk. Yoga is een manier om uzelf te leren kennen en u bewust te zijn van uw lichaam. Het is een methode om u lichamelijk en geestelijk te ontspannen. Klachten zoals pijn, slapeloosheid en stijfheid leert u herkennen en beheersen. Iedereen kan yoga beoefenen, in uw eigen tempo en op de manier die u aankunt.


Een yogales bestaat uit een serie ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen. Gewoonlijk is een yogales opgebouwd uit: Staande, zittende en liggende oefeningen.   Informatie en of aanmelding kunt u terecht bij: DVC De Leuning, Anja van de Beek Telefoon: 035-54 220 20.


SorteerDatum 2014092214
Startdatum ma 22.09.14
Tijd 14.00 - 15.00
Locatie De Leuning
Doelgroep Senioren
Soort Activiteiten
Bookmark and Share

© 2011 Welzijn Baarn


Volg ons op:


Facebook Twitter