© Powered by SiteSpirit

 
logo.gif

A A
 

Ouderenadvies

Waarom

Ouder worden brengt meestal ongemakken met zich mee. Het zelfstandig wonen kan daardoor moeilijker worden. Vaak is het lastig om te overzien wat er in de thuissituatie nodig is bij veranderingen of achteruitgang. Bijna alles is geregeld om het zelfstandig wonen mogelijk te maken, maar het is niet altijd duidelijk, hoe en waar een passende mogelijkheid is.


Voor wie

Voor alle zelfstandig wonende Baarnaars van 55 jaar en ouder.


Waarvoor

Om te helpen bij de zoektocht naar de juiste oplossing. Dit kan zijn op alle gebieden van wonen, zorg, welzijn, regelingen en financiën.


De werkwijze

Tijdens een gesprek kijkt de ouderenadviseur samen met u welke moeilijkheden u heeft en welke oplossingen er mogelijk zijn. De ouderenadviseur kan u ook helpen met het aanvragen van AWBZ en WMO- aanvragen, voorzieningen, regelingen. U houdt zelf de regie, de ouderenadviseur kan u begeleiding bieden bij het maken van uw keuzes. De ouderadviseur kan u ook ondersteuning bieden bij emotionele of psychische problemen. U heeft geen verwijzing nodig. De diensten van de ouderenadviseur zijn gratis.


Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij de Ouderenadviseur. Stichting Welzijn Baarn. Oranjestraat 8a 3743 GD Baarn Tel. (035) 541 8600


Bookmark and Share

© 2011 Welzijn Baarn


Volg ons op:


Facebook Twitter