Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

2 bijeenkomsten Val N(i)et Baarn

Een aanbod van Vangnet Baarn

Onder leiding van: Welzijn Baarn en Buurtzorg Baarn

Balans en evenwichtFlyer A5 Val NIet sept 2017 Page 1

Naarmate we ouder worden, wordt het moeilijker om in balans te blijven.

Er kunnen veel reden zijn waardoor uw lichamelijke balans vermindert. Een daarvan is uw evenwicht verliezen en vallen. Welzijn Baarn en Buurtzorg Baarn bieden u 2 bijeenkomsten aan om u te helpen bij het behouden of herkrijgen van lichamelijke balans.

Wat kunt u verwachten

Op maandag 30 oktober en 6 november worden 2 bijeenkomsten georganiseerd. De 1ste bijeenkomst is vooral gericht op voorlichting en preventie om valrisico in de toekomst te verminderen. De 2de dag zullen Natasja van Dooren, oefentherapeut (FTB), Jolanda Gons, ergotherapeut (ergotherapie Gooi en omstreken), Susanne van Laarhoven (apotheek Julius) en Monique de Man, diëtist (Goed Gevoed) u informeren en adviseren. Daarna kan afhankelijk van de behoefte een individueel gesprek plaats vinden zo nodig bij u thuis.

1ste bijeenkomst:

maandagmiddag  30 oktober van 14:30 – 16:00 uur Inloop vanaf 14:00 uur.

2de bijeenkomst:

maandagmiddag 6 november van 14:30 – 16:30 uur Inloop vanaf 14:00 uur

 

Kosten Voor deze activiteiten worden geen kosten in rekening gebracht.

 

Vragen

Neem gerust contact op met Buurtzorg Baarn:

Hannie en Nel tel: 0613003055

Welzijn Baarn: Doesjka Reijn: 035 5280463

Zij kunnen u nader uitleg geven over deze bijeenkomsten.

Aanmelden Indien mogelijk graag aanmelden i.v.m. organisatie. Het is niet verplicht.

Flyer A5 Val NIet sept 2017 Page 2